Denham is een prachtig jeansmerk met mode voor heren en dames. Bij DONNADONNA in Zundert, nabij Breda, shop je de fijnste broeken van dit modemerk voor dames. Denham heeft een obsessie voor het maken van premium quality denim. Wil jij lang plezier hebben van een jeans? Dan past Denham waarschijnlijk goed bij jou.

Denham bij DONNADONNA

Bij DONNADONNA in Zundert, gelegen tussen Breda en de grens van België,  hebben we een ruim aanbod met jeans van Denham. Ook online kun je bij ons terecht. Of het nu gaat om een zakelijke look of comfortabele kleding: met de jeans van Denham kom je altijd stijlvol voor de dag.

DONNADONNA in Zundert

DONNADONNA verkoopt unieke dameskleding in Zundert, nabij Breda. De kledingwinkel is al ruim 20 jaar een begrip in het knusse plaatsje aan de grens met België. Eigenaresse Anit selecteert met veel zorg en aandacht de diverse stijlen en merken, waaronder Denham, die samen een uniek en smaakvol geheel vormen. Ben jij op zoek naar een eigen stijl? Kom dan eens langs bij DONNADONNA of shop online in onze webshop.

Onze collectie

De collectie van DONNADONNA kent diverse Deense, Zweedse en Franse stijlen maar ook specials uit België en Nederland zijn in de winkel en de online shop aanwezig. Daarnaast zijn er óók speciale handmade producten uit Ecuador te vinden. Een unieke combinatie van verschillende stijlen in een sfeervolle winkel in Zundert, nabij Breda. Heb jij een specifieke wens of ben je zoekende naar jouw eigen stijl? Dan ben je bij DONNADONNA aan het juiste adres. We helpen je graag telefonisch via 076 597 54 22, per mail via info@donnadonna.nl of via WhatsApp via 06-51676584.