Tiger of Sweden is een prachtig Scandinavisch designmerk met mode voor heren en dames. Bij DONNADONNA in Zundert, nabij Breda, shop je de fijnste items van dit modemerk voor dames. Tiger of Sweden is stijlvol, minimalistisch en modern. Het label ontwerp al ruim honderd jaar premium kleding. In eerste instantie richtte het Zweedse modemerk zich alleen op mannen, maar vandaag de dag kunnen ook dames zich kleden met de items van Tiger of Sweden.

Tiger of Sweden bij DONNADONNA

Bij DONNADONNA in Zundert, gelegen tussen Breda en Roosendaal, hebben we een ruim aanbod met kleding van Tiger of Sweden. Naast mooie blazers, pantalons en jurken vind je ook heerlijke comfy sweaters in onze winkel. Ook online kun je bij ons terecht. Of het nu gaat om een zakelijke look of comfortabele kleding: met de collectie van Tiger of Sweden kom je altijd stijlvol voor de dag.

Over DONNADONNA in Zundert

DONNADONNA verkoopt unieke dameskleding in Zundert, het grensdorp tussen Breda en België. De kledingwinkel is al ruim 20 jaar een begrip in het knusse plaatsje aan de grens met België. Eigenaresse Anit selecteert met veel zorg en aandacht de diverse stijlen en merken, waaronder Tiger of Sweden, die samen een uniek en smaakvol geheel vormen. Ben jij op zoek naar een eigen stijl? Kom dan eens langs bij DONNADONNA of shop online in onze webshop.

De collectie

De collectie van DONNADONNA kent diverse Deense, Zweedse en Franse stijlen maar ook specials uit België en Nederland zijn in de winkel en de online shop aanwezig. Daarnaast zijn er óók speciale handmade producten uit Ecuador te vinden. Een unieke combinatie van verschillende stijlen in een sfeervolle winkel in Zundert, nabij Breda. Heb jij een specifieke wens of ben je zoekende naar jouw eigen stijl? Dan ben je bij DONNADONNA aan het juiste adres. We helpen je graag telefonisch via 076 597 54 22, per mail via info@donnadonna.nl of via WhatsApp via 06-51676584.